Čitluk

Hotel KAKTUS

Hotel KAKTUS ČitlukHotel Kaktus nudi najbolje iskustvo kad govorimo o luksuznoj ponudi smještaja u okolici Čitluka i Međugorja. Hotel Kaktus je idealan izbor za poslovni dolazak ili odmor, posjetitelje koji vole kombinaciju klasične i personalizirane usluge, ali i funkcionalnost moderne tehnologije.

Imajući na umu potrebe gosta današnjice, svaka soba u hotelu Kaktus dizajnirana je kako bi istodobno mogli uživati u udobnosti i funkcionalnosti svih sadržaja unutar gostinjske sobe.


Hotel KAKTUS Čitluk

 Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 

Hotel BROTNJO

Hotel BROTNJO Čitluk„Hotel Brotnjo“ d.d se nalazi u Čitluku, gradu nadomak, točnije svega 3 kilometra udaljenom od velikog marijanskog svetišta Međugorja.

Hotel datira iz 1976.godine i od početaka svoga postojanja plijenio je pozornost svojom modernom izvedbom i bogatstvom sadržaja, čime je postao prepoznatljivost broćanskog kraja. Region nadaleko poznat po uzgoju vinove loze i proizvodnji vina iznjedrio je mnoga poznata imena u svijetu vinarstva, čija se vina služe i u najprestižnijim restoranima u Europi.

Omiljeno okupljalište mlađih i starijih generacija, kao i kulturne kreme grada, hotel je svremenom postao simbol grada Čitluka i nadaleko poznato i priznato mjesto za dobru zabavu i ugodan smještaj.

Devedesetih godina hotel je bio u funkciji, unatoč zbivanjima koja su donijela brojna oštećenja, kao i godine zanemarenosti i neodržavanja, što je dovelo do konačnog zatvaranja hotela 2001.god. U jesen 2005. godine počinje obnova, točnije rekonstrukcija, dogradnja i adaptacija hotela.

Obnovljeni hotel „Brotnjo“ Čitluk je svoje prve goste primio u kolovozu 2007.godine.

Već u rujnu 2007.god. hotel Brotnjo je primljen u Međunarodnu asocijaciju hotelijera i restoratera ( IHRA),što je za ovaj hotel velika čast i obveza, a i dokaz da je hotel „Brotnjo“ prepoznat i ocijenjen kao hotel vrhunske kvalitete i od strane stručnjaka.

Hotel BROTNJO Čitluk

 Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 

Kontakt Info

RIVA-TOURS d.o.o. Neum
Neretvanska 31
88390 Neum
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 36 880 023
Fax: +387 36 884 023
GSM: +387 63 264 407

E-mail: riva-tours@tel.net.ba

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 59