Izleti - Bosna i Hercegovina

Mostar

Mostar, Bosna i Hercegovina Mostar - jedan od najljepših gradova u BiH
Grad je ime dobio po čuvarima mostova (mostarima) na obalama rijeke Neretve. U njemu se nalazi Stari most, koji se zajedno sa starim gradom od 2005. godine nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESCO-a.

Više...

Međugorje

Međugorje Međugorje - Marijansko svetište
Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih svetišta na svijetu. Postalo je poznato kroz ukazanja Djevice Marije, koja se kao fenomen počela javljati 1981. godine, nakon čega se počeo razvijati vjerski turizam.

Više...

Počitelj

Počitelj Počitelj - utvrđeni grad
Ovo jedinstveno naselje uvršteno je na UNESCO-vu listu i nedavna rekonstrukcija vratila je gradu njegov izvorni oblik. Izuzev izvanredne orijentalne arhitekture i osmanlijskog štiha, Počitelj je zanimljiv i poznat kao domaćin likovnoj koloniji sa najdužom tradicijom u jugoistočnoj Evropi.

Više...

Hutovo blato

Hutovo blato Hutovo blato - park prirode
Hutovo Blato je ptičji rezervat i park prirode na jugu Bosne i Hercegovine bogat močvarnim biljkama. To je močvara koju stvara podzemni vodeni sustav rijeke Krupe. Napaja se s vapnenastog masiva Ostrvo koji dijeli Deransko i Svitavsko jezero.

Više...

Blagaj

Blagaj Blagaj – oaza mira i prirodne harmonije
Smješten je svega tri kilometra od mostarskog aerodroma. Zbog blizine Jadranskog mora (oko 45km) i male nadmorske visine, klima je mediteranska s vrlo dugim i vrelim ljetima. Prosječna godišnja temperatura iznosi 17oC, ljetna 26oC, zimska 8oC.

Više...

Agroturizam Matuško

Agroturizam MATUŠKO Agroturizam MATUŠKO
Ako želite provesti nezaboravno vrijeme u oazi mira i nedirnute prirode koju je u današnje vrijeme teško pronaći, posjetite nas. Srdačno ste dobrodošli.Selo Moševići je staro težačko selo u zaleđu jedinoga primorskog grada u Bosni i Hercegovini, Neuma.

Više...

Vjetrenica

Špilja Vjetrenica ŠPILJA VJETRENICA
Upoznajte špilju Vjetrenicu, zaštićeni spomenik prirode od 1950. godine, smještenu 300 metara istočno od Zavale, zapadni rub Popova polja, općina Ravno, BiH. Karakteristika Vjetrenice je, kako joj i samo ime kaže studen vjetar što puše iz njezina ulaza.

Više...

Kontakt Info

RIVA-TOURS d.o.o. Neum
Neretvanska 31
88390 Neum
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 36 880 023
Fax: +387 36 884 023
GSM: +387 63 264 407

E-mail: riva-tours@tel.net.ba

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 2