Hotel ADRIA, Neum

Hotel ADRIA NeumSve sobe i apartmani imaju klima uređaje, minibar, TV, telefon i balkon s pogledom na more. Moderno dizajniran i udoban namještaj je karakteristika naših soba i uveliko doprinosi ugodnoj atmosferi. Boravak u našem hotelu će vam učiniti ugodnijim i sobna posluga koja je dostupna u svako doba dana. Takođe imate mogućnost korištenja posebnih usluga koje će vam omogućiti da se kod nas osjećate kao kod kuće.

Društveni dio hotela čine recepcija, aperitiv bar, galerija, sala za sastanke te restoran koji pruža raskošan izbor gastronomskih specijaliteta. U našem restoranu možete uživati u internacionalnim i nacionalnim specijalitetima koje za vas spremaju naši prvoklasni kuhari. Uz dugogodišnje iskustvo organiziramo koktel zabave, hladne zakuske, svadbe, seminare, prezentacije, sastanke na vrlo visokom nivou za veliki broj gostiju.

Restoran je kapaciteta 60 mjesta (klimatizirano). A la carte restoran 60 mjesta. Cafe bar sa galerijom kapaciteta 25 mjesta. Sala za sastanke 25 mjesta. Parking za 20 vozila.

 Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 

Kontakt Info

RIVA-TOURS d.o.o. Neum
Neretvanska 31
88390 Neum
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 36 880 023
Fax: +387 36 884 023
GSM: +387 63 264 407

E-mail: riva-tours@tel.net.ba

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 8