OBILAZAK GLAVNIH GRADOVA BIVŠE JUGOSLAVIJE PROGRAM ZA GRUPE

Sedmodnevna tura (7 noći, 8 dana)

Upoznajte bivšu Jugoslaviju preko glavnih gradova bivših republika.

Putovanje započinjemo u Dubrovniku, gradu čija je ljepota nadaleko poznata i koji će vas „začarati“ šarmom kamenih uličica i prekrasnih vizura. Vodimo vas u Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine gdje se na svakom koraku osjeća orijentalni duh, a u isto vrijeme to je grad na raskrižje različitih naroda i religija.

Iz Sarajeva letimo za Ljubljanu (Slovenija), grad koji ljepotu pročelja zgrada u centru grada duguje arhitektu Plečniku.

Zagreb, hrvatski glavni grad je grad bogate povijesti. Posjećujemo slikoviti Gornji grad kao i Donji grad u kojem su smješteni brojni parkovi, ulice i prekrasni trgovi.

Beograd, glavni grad Jugoslavije, danas Srbije, smješten na rijekama Dunavu i Savi, u prošlosti je bio i do danas je ostao najveće raskrižje na Balkanu. Posjet tvrđave i parka Kalemegdan i drugih spomenika u centru grada.

U makedonskom glavnom gradu Skopje posjetit ćemo Utvrdu Kale, Crkvu Svetog Spasa sa svojim poznatim ikonama, stari bazar i kameni most te naučiti ponešto o povijesti Makedonije.

Na kraju ture proći ćemo kroz glavni grad Crne Gore, Podgoricu te se preko Bokokotorskog zaljeva vratiti na našu početnu točku Dubrovnik.

Kontakt Info

RIVA-TOURS d.o.o. Neum
Neretvanska 31
88390 Neum
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 36 880 023
Fax: +387 36 884 023
GSM: +387 63 264 407

E-mail: riva-tours@tel.net.ba

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 51