Agroturizam Matuško

Agroturizam MATUŠKO Agroturizam MATUŠKO
Ako želite provesti nezaboravno vrijeme u oazi mira i nedirnute prirode koju je u današnje vrijeme teško pronaći, posjetite nas. Srdačno ste dobrodošli.Selo Moševići je staro težačko selo u zaleđu jedinoga primorskog grada u Bosni i Hercegovini, Neuma.

Ovdje su ljudi od davnina obrađivali zemlju koju su otimali od krša koji ih okružuje.Sadili su duhan,vinovu lozu i masline.Iz kamenjara rastu smokve,šipci, lavanda.U konobi koja je sagrađena 1938 a u potpunosti rekonstruirana 2007 možete uživati u tradicionalnim domaćim specijalitetima,vinu i rakiji koje sami spravljamo. Uživajte u domaćim pecijalitetima.

Najpoznatija a i najukusnija su svakako jela ispod sača.Kruh,janjetina ili teletina sa krompirom,sir iz mijeha,raštika sa suhim mesom i naravno hercegovački pršut. Po želji možemo pripremiti anje ili prase na ražnju. Uz to nudimo crno vino iz našeg vinograda.Tu su naravno lozovača, višnjevača i travarica. U slast.

Agroturizam MATUŠKO Agroturizam MATUŠKO Agroturizam MATUŠKO Agroturizam MATUŠKO Agroturizam MATUŠKO Agroturizam MATUŠKO Agroturizam MATUŠKO Agroturizam MATUŠKO

Kontakt Info

RIVA-TOURS d.o.o. Neum
Neretvanska 31
88390 Neum
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 36 880 023
Fax: +387 36 884 023
GSM: +387 63 264 407

E-mail: riva-tours@tel.net.ba

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 21