Međugorje

Međugorje Međugorje - Marijansko svetište
Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih svetišta na svijetu. Postalo je poznato kroz ukazanja Djevice Marije, koja se kao fenomen počela javljati 1981. godine, nakon čega se počeo razvijati vjerski turizam.

Međugorje je jedinstven fenomen u suvremenom svijetu, svetište koje okuplja mnoštvo vjernika iz cijelog svijeta koji s velikom vjerom dolaze pred Boga pronaći spokoj u svojim dušama i srcima. Međugorje je danas jedno od najvećih molitvenih centara u svijetu. Legenda o Međugorju je jedna od naj nevjerojatnih nadnaravnih događaja današnjice.

Ukazanja Blažene Djevice Marije u malom mjestu pod imenom Međugorje u Bosni i Hercegovini su prvi put zabilježena još od 1981 godine. Nebrojena svjedočanstva hodočasnika govore da su upravo na ovome mjestu pronašli vjeru i mir. Svetište u Međugorju ima tri Duhovne zone, to su Crkva, brdo na kojem se Djevica Marija ukazala i brdo Križevac. Ova sveta mjesta su dostupna milijunima vjernika iz cijelog svijeta koji traže utjehu i zadovoljenje svojih duhovnih i vjerskih potreba.

Na ovoj turi imat ćete priliku posjetiti sve tri duhovne zone i prisustvovati misi u lokalnoj crkvi.

Kontakt Info

RIVA-TOURS d.o.o. Neum
Neretvanska 31
88390 Neum
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 36 880 023
Fax: +387 36 884 023
GSM: +387 63 264 407

E-mail: riva-tours@tel.net.ba

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 66