CRNA GORA: BUDVA - SVETI STEFAN – BOKA KOTORSKA

Budva, Crna GoraOva jedinstvena tura je sastavljen da predstavi Crnu Goru i njene ljepote na najbolji mogući i zanimljiv način! Profesionalan i prijateljski raspoložen vodič će biti u Vašem društvu i liječiti vašu radoznalosti s odgovorima na sva Vaša pitanja tijekom cijelog izleta ... Tijekom izleta bit će Vam predstavljene sve važne povijesne i prirodne znamenitosti Crnogorskog primorja. Posjetit ćemo Budvu, Sveti Stefan, Kotor i male i jedinstveni otok Gospe od Škrpjela.

Izlet započinje vožnjom prema granici Crne Gore. Uz pratnju turističkog vodiča i povijesnu priču o Crnoj Gori… Kada stignemo u Budvu, odmorit ćemo se i opustiti u popularnom caffe baru na ulazu u stari grad Budve. Nakon pauze počet ćemo naše pješačenje kroz stari grad a tom ćete se prigodom upoznati sa svim glavnim povijesnim znamenitostima i saznati nešto više o bogatoj povijesti ovoga grada.

Naša tura kroz Crnu Goru se nastavlja prema sljedeći popularnoj destinaciji, Svetom Stefanu. Vožnja će trajati oko 15 minuta, a mi ćemo se zaustaviti na mjestu za panoramski pogled gdje će naš vodič s nama podijeliti neke povijesne činjenice o Svetom Stefanu i Vill Miločer.Boka Kotorska

Nakon razgledavanja Svetog Stefana, nastavit ćemo prema zaljevu Boke Kotorske i popularnom restoranu "Stari Mlini". Ovaj restoran je priznat po svom autentičnom ambijentu i specijalitetima. Gdje imamo organiziran ručak. Nakon ručka obići ćemo Kotor, grad poznat po svojoj bogatoj povijesti i starim spomenicima. Vodič će nas odvesti u obilazak i šetnju kroz stari grad te nam pokazati sve glavne povijesne znamenitosti i spomenike.

Sv. Stefan, Crna GoraNakon obilaska Kotora napravit ćemo pauzu za odmor na glavnom trgu. Nakon kotora, naš izlet se nastavlja prema naselju Perast i malom slikovitom otoku Gospe od Škrpjela. Da bismo došli do otoka, uputit ćemo se na kratku vožnju brodom, posjetiti muzej i čuti sve o zanimljivosti i mističnoj povijesti otoka i crkvi Gospe od Škrpjela. Nakon obilaska otoka vrati ćemo se u Perast i nastaviti vožnju kroz zaljev Boke Kotorske.

Crna Gora, jedinstvena po mnogo čemu ... Kontrast i raznolikost kultura, bogatstvo prirodnih ljepota, zemlja koja vas neće ostaviti ravnodušnima! Ovaj cjelodnevni privatni izlet će Vam predstaviti Crnu Goru u jednom potpuno drugačijem svjetlu ...

Kontakt Info

RIVA-TOURS d.o.o. Neum
Neretvanska 31
88390 Neum
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 36 880 023
Fax: +387 36 884 023
GSM: +387 63 264 407

E-mail: riva-tours@tel.net.ba

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 34